Kurang selara

Ada tak kat sini megandung 7minggu megandung kurang selara makan?

9 Balas

makan je apa yg boleh. perut kena isi. sy time 7 smpai 12 weeks mcm tu. kurg selera . makan la buah ke biskut ke. doktor sy ckp makan je apa yg boleh. even kalau fast food shj yg boleh telan,makan je. ni sy dah 21 weeks lebih ni, bru start boleh mkn apa yg sy xley makan. sabar awak. inshaAllah kejap je tu.

Saya. Cari apa makanan yg buat awk selera. mcm saya mkn kering je, nasi tanpa kuah. W. pun x selera, saya minta suami suap, dapat 5 suap pun syukur. Saya makan maruku, biskut kering , biskut oat, kekacang, roti whole meal bakar

Sy bru 5 weeks pon da rase mcm ni.. awal pagi je lah mase nak breakfast. Loya semacam bila mkn, tp kene mkn jugak takut xde isi perut.. tghri n mlm nafsu makan ok😆

Samalah sis , sy semua makanan takleh makan , teruk sgt alahan kali ni ,risau baby tak dpt nutrients penting. 😣 #6weeks

sy msuk 6 week xde selra.. msuk 7 week x de selra nk mkn nsi🤣 sup² jee habis mkn.. kalau nasi 3 sudu jeenda stop

Itu normal. Just try hard je mkn untuk isi perut dari kosong. That all

sy 15minggu kurang selera mkn ..selalu mkn bubur je xnk bg lpar

Normal tu sis. Sis tahan je lah.

Normallah tu. Kena try n error