Scan gender

Ada tak ibu2 yg scan gnder lain tp masa brsalin gnder lain? Sharekan pglman ibu2. Sy 3x scan trmsuk scan 5D nmpk jelas girl. Agak2 boleh brtukar lg tak?😅. Sy skrg 32w. Ank first. Jadi sy obses lah beli brg pink bila dh tau girl ni. Tiba2 risau pulak ann org selalu ckp tgk prt sy boy. Sy xkisah sbnrnya gnder apa pon asalkn baby smpurna dan sihat. Ibu2 yg pngalam boleh sharekn. Tq semua

4 Balas

klau dah smpai scan 3 kali . detail pun dah . btul lah tuu .. sllu yg salah gender sb buat msa awl2 je scan then xscan balik dah untuk pstikan jantina .. untuk pastikan jantina scan gender buat time 22+ week. and klu dpt klinik yg ada guarantee psal jantina lg best mcm tmpt saya kt selangor ni ada klinik guarantee mcm tu .klinik sonovision. if tak jumpa jantina tak jelas dorng refund duit . and if salah jantina time lahir bole jugk nti claim balik duit tu hehe

sy pun scan dari awl , buat detail scan 5D smue ckp girl . in shaa Allah girl kot🤣 . masa awl2 preggy igt kn boboy . pastu scan kk swasta smue ckp girl . xkesa girl or boy yg penting sihad sempurna in shaa Allah . #36w

Kwn saya scan gender perempuan keluar lelaki😅..saya pun standby dua2 bju blh pakai

Mama saya dulu ngandungkan saya..scan 3 kali,katanya boy..tapi keluaq girl🤣 #1993

3y ago

normal tu zaman dlu . zaman kini jarang la klu smpai 3kali mash salah ☺