Tiba2 ada asthma waktu hamil

Ada tak ibu2 yg pernh alami asthma waktu pregnant??.saya xboleh lngsung bukak kipas atau pun naik kete kena aircond..kalau cuaca sejuk mesti batuk xbenti..kdg pakai inhaler okay,kadang xokay..ade x tip nk kurangkan asthma ni..saya xpernah ade asthma sblom ni.kndungan bru 9 minggu..sblom ni dh mkn ubat antibiotik dri dr tpi tetap xbaik batuk nye..

9 Balas

Pernah tapi dah sarat baru saya kena. Kalau awal tu tak pasti kenapa. Kalau sarat sebab kandungan dah menolak saluran pernafasan ibu

1y ago

itulah smnggu sebelum lewat period dah kena batukk terukk..smpai lah dah 9 week ni ..