Anak 5 tahun asthma

Korang ada anak yang ada asthma tak? Boleh share tak tips jaga anak yang ada asthma? Anak saya first time kena and doktor bagi ubat biji ubat asthma. Tak ada ubat air asthma ? Nak pantau sampai bila ye asthma ni? #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

masa sy kecik2 my parents pernah bawa ke klinik pakar kanak2...doktor kata nak kurgkan asma...buat mcm stim air panas tu letak Vicks..minta anak hidu...dgn wap2 suam tu..jgn lupa cover pakai towel..if rasa ada kahak dan selesema..buang...sy buat tu hari2 sis..sampai bygkan la since sekolaj rendah sampai masuk u xda asma langsung..

1y ago

Okay . Saya akan try untuk anak