bayi 5 bulan nak cuba makan

ada tak ibu2 yg lain kt sni mcm sy juga? or mybe sy silap? sb bayi 5 bulan+ sy sllu tgk sy mkn or siapa2 mkn dia pn nmpk mulut ikut mngunyah😂 dan setiap kali sy makan dia mcm nak tngkap nak kunyah . kdg epal sy mkn sy cuba lap je sikit guna epal kt mlut dia nmpk dia mcm mmg nak.. ada bca juga , ade gk baby dia mcm tu.. tp sy blm bg makan sb mmg nak juga ikut nasihat 6 bulan tu bru bgi..😅 tp curious gak ada x ibu2 da bg bayi dia makan 5 bulan?

12 Balas

Normal. Salah satu milestone baby. Boleh track dalam TAP ni.

10mo ago

ahh i see .. first mom thts why😆

Norml

10mo ago

🥰