Sakit tulang pinggul tengah

Ada tak ibu2 yang sakit tulang pinggul tengah? Nak bangun atau time baring nak ke kiri kanan, sakit kat situ.

Sakit tulang pinggul tengah
45 Balas

sy pon sy... menangkap smpai tapak kaki... nk jln, nk bngun berdiri smua x boleh... sy mntk suami urut kn kaki tekan urat tunjang tu sblom tido... bgi dia longgar... tpi yg kt punggung tu.. elakkan ddk atas simen, nk ddk kne alas pape yg lembut.. ddk jgn hempas² bdn.. bhaya boleh jdi lumpuh