Sakit tulang pinggul tengah

Ada tak ibu2 yang sakit tulang pinggul tengah? Nak bangun atau time baring nak ke kiri kanan, sakit kat situ.

Sakit tulang pinggul tengah
45 Balas

aduhaiii saya ingat saya sorang saja yang rasa benda ni, terasa macam nak jumpa chirocraptor je nak betulkan tulang 😩

Saya rasa sakit nie masa saya dah lepas berpantang 44hari.. Masa mengandung dulu takde..sakit tengkuk Dan belakang badan je

sedang mengalami, 28week makin sakit. buat keje sikit dah terasa sakit. nak tido pon susah sbb menahan sakit. 😇😇😇

jadi lps bersalin. smggu slps bersalin (dlm pantang) so pilih utk mengiring ja tido. sgt elak baring lentang, sakit

Mmg sngt mengganggu..sakit tak blh bw bincang..ada sesiapa tau cara nk kasi redakan sakit ni??

sya skrng tengah mengalami sakit kt tulang tu,,,tngah preggy 29weeks....than jealh demi ank....in sya allah

Sy 21w pun selalu sakit situ. Nak bgun ke baring pun selow seloww je. Kita sama.

ya betul selalu sakit tulang belakang ni..klu ble asyik nk baring jee

sy bahagian punggung sblh Kanan..nk pusing time tgh baring tu mmg trsa sakit..

saya masa 13 14 w masa tu. sekarang masa pantang pon sakit balik 🤦‍♀️