Sakit tulang pinggul tengah

Ada tak ibu2 yang sakit tulang pinggul tengah? Nak bangun atau time baring nak ke kiri kanan, sakit kat situ.

Sakit tulang pinggul tengah
45 Balas

Saya skrg tgh mengalami . Boleh tahan tension jugak sakit kt situ tp bahagian tu x boleh urut ya masa pregnant . Ada risiko kalau urut . Tahan jelah demi anak nnti lps bersalin beransur hilang nnti .

4y ago

Risiko dia boleh jd contraction . Nurse pon ckp jgn urut bahagian abdomen . Klu waktu dh sampai hari sementara tggu bukaan boleh urut kat situ .