Bacaan hati bayi tinggi

Hi, ada tak ibu2 sini bacaan hati baby tinggi? Share please.

4 Balas

Bacaan hati baby tinggi sebb kita tak makan atau minum air manis saya da kene masa nurse cek bacaan hati baby saya tggi terus nurse suruh saya g makan dulu lepastu cek balik terus ok😊

5y ago

O ingt masa mengandung

Sis cuba try minum susu kambing fresh. Alt alp anak dr 150 turun 100. Lepastu tak kena checkup dah dr doktor. Dalam sebulan turun byk

7mo ago

terima kasih

Sy pun sama last bacaan 700 lebih , tapi berat dia naik elok je mnyusu pun ok takda masalah apa2 , skrg tngah tunggu hospital call untuk temu janji baby

2y ago

oh yeke nanti saya cuba terima kasih

assalam,baby dah ok ke?sy pun begitu juga..macam mana cara nak kasi turun alp tnggi?umur bayi 8 bulan..

3y ago

masih monitor pakar lagi....alp 300 gitu lah...anak puan pasal ape diognosis ape baby?saya pasal 3 bulan lepas berat tak naik2 ..