Ada tak ibu mengandung pernah alami masalah bacaan enzim hati tinggi?

Saya punya bacaan enzim hati sangat tinggi doctor kata, yang ni buat saya sangat risau sebab kandungan dah berusia 33minggu 4 hari. #seriusnanya #ingintahu #firstmom #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

hai mommy. boleh sy tau mcm mana doktor boleh check bacaan enzim hati? mommy ada simptom lain ke?

2y ago

hi too mommy, so far saya tiada simpton tapi result darah keluar show bacaan enzim hati tinggi membuat saya jadi risau. Doctor pun bingung.