IBU2 mengadung kencing manis?

Ada tak IBU2 kencing manis?klo baby besar sgt...agak2 bape kilo dieowg pakse kita beranak...skrng saya ada kncing manis Time mengadung ,minggu depan 32minggu nak scan tngok baby bape kilo...klo lebih 3kilo kne beranak 36minggu kee

3 Balas

Sy gdm semasa hamil...kena serah diri 39mggu induce..kna bersalin sebelum due...tp xtw la nk ckp...hritu scan songsg...klau songsg jgk agak² doktor akn bg date untk serah diri x...sbb sy agak risau la...sbb belum scan lg...czer takut ckit...nie bby first..klau bby dh ubh kdudukan normal...dpt bersalin normal alhamdulillah...sbb pntg sendiri ja...

4y ago

Amin....trima kasihhh sama2 kita doa yeeee

Mungkin akan induce kalau 3 ++. Tp depends dgn result bsp awak. Mcm saya td bru lepas scan. dh 36++minggu, gdm on diet contrl. Bby 3kg, Alhamdllh tk kna paksa sbb bsp saya cantik.

4y ago

Amin...trima kasih awkkk..

Ar sis..kna pksa..dktor saya ckp pon cmtu xleh lbih...bb tkt baby besar sgt...

4y ago

37 mggu..bb saya gdm insulin..