Berat badan

Ada tak ibu2 kat sis berat xnaik2? Sy ada masalah berat badan tak naik2 😔 apa patut sy makan? Macam2 dah sy makan Tapi berat xberubah langsung 😓

7 Balas

Mommy dah weeks ke berapa ye? Saya pernah alami berat badan tak naik, malah makin turun masa 1st trimester. Masa 2nd dan 3rd trimester, berat badan baru start naik. #TAPsupermoms #TAPactiveusers

makan malam . mkn snek memalam buta . cept je naik bert 🤣 saya la tu ska mkn mlm2. tiap kali chek up naik 3kg . smpai kne buat bsp . pdahal siang saya mkn 2kali je

ad x yg bole bg saya tips utk naikkn berat baby dlm kandungan ?? risau laa ,,dh 30minggu tp berat baby cuma 1.03kg je ..

3y ago

Dr kata apa ya mcm tu? Sis mkn obimin ke?

saya ..dri bkk buku smpai skrg 27week .berat 93kg .. dlm 2 mgu kdg trun 91 kdg naik blik 93 .. lgipun sy ad gdm ..

sy dri bukak buku smpai nk masuk 19w brat xnaik. walaupun minum anmum

3y ago

sy xde selera makan la. xbole mkn nasi

ada, saya 9 bulan pregnant, naik 4.3kg sahaja. 😅

3y ago

Berat sblum mngndung awk brapa? Sy pn 9 bln naik 16kg🥴 berat sblum pregnnt 49kg

cube minum Susu anmum maternal