Berat badan tak naik

hai semua. nak tanya. berat badan tak naik2.. mula2 buat buku pink mase tu 8weeks, berat 72kg. sekarang 14weeks berat 70.5kg. sy tak ada alahan dan tak muntah2. selera makan pon tak ada masalah. normal ke tak ye? ?

2 Balas

normal sis.. saya 35w baru berat badan saya naik 1kg... masa booking 64kg.. lepas tu 63kg 62.5kg 😂... dah nak hujung2 baru naik berat saya sis.

Normal sis. Sy sampai 5bulan berat tak naik. Last2 masok 6 bulan terus naik 2kg, terus kena suspek gdm pulak 😅