Suntikan tetanus @ kancing gigi

Ada tak ibu2 kat sini yg dah dapat suntikan tetanus? Dpt minggu ke berapa ye? Sebab sy da pregnant 28 minggu, masih belum dpt walaupun satu suntikan

36 Balas

sy dpt suntikan tu mse 18w dgn 29w.air gula pun minum 2x.. yg kedua sgkut pulak gdm... nnti lepas 6 minggu lepas bersalin kena minum air gula kali ketiga tuk comformkn sy ada kncing manis ataupun tidak.. dua2 suntikan sy x rasa apepun.. elok je blik buat keje smua. sy xde rasa sengal ke apa.. mcm biasa je

11mo ago

Sy pn blh msk kje lps kne cocok tu😅😅