Gender baby💕

Assalammualaikum ibu2. Ada tak kat sini yg ada pengalaman scan baby nampak boy tapi last2 keluar girl?

5 Balas

Aaaa takut nya 😆 Haritu scan nampak mcm bebird… Adik saya cakap jangan sampai baby buat prank dah. Angkat jari good masa scan 🤣 Semua dah beli blue ni😂

2y ago

18 weeks dah 😅

Biasanya tak pulak. Sebab boy nampak bird dia.

sepupu saya 4 kali scan boy, tetibe keluar girl 🤭

2y ago

Dia scan swasta or kk ? Rmai ckp klau swasta slalu tepat.

Saya , 3-4x scan boy keluar girl 😂

2y ago

Saya pulak mcm ni. Ni pun confuse dah ni hahah. Nk bg surprise lah tu. 😂 baju newborn mmg pakai yg anak sulung je sbb mmg dlu pun beli yg unisex. Ni anak no2, excited sikit nk tahu gender. Kot lah dpt sepasang kan sbb yg sulung dh girl. Hihi tapi kalau dpt prmpuan lg kali ni xde masalah, kita cuba lg lain tahun 😂

ada