SCAN BABY

Ada tak ibu² kat sini yang bila scan baby nampak gender dia boy tapi bila keluar girl?

29 Balas

Sy 17weeks buat details scan doc ckp confirm boy siap tunjuk bby punye testis & bebird baby kt suami..harap2 btol la boy..

Sy ms ngdg ank no 2 cmtu..scan 5x, 3x doc ckp boy ,2x doc nmpk girl..keluar girl mjur beli baju unisex😅

4y ago

macam mana boleh mcm tu ya yang time scan boy tu mmg nampak ke pistolnya?

Belum merasai lagi.. harap² betul la doktor scan gender.. nakbshopping bunga² n pinky2 je🥰😝

3x scan doktor kata girl.. pd masa yg sama risau terkeluar b0y😅.. Baru 28weeks🌹

5y ago

Masa brp weeks sis scan? Ade gambar scan tu x sis? Sorry sbb nk tgk camane doc blh salah ckp

Saya scan doktor ckp mngkin baby girl ..tp ramai yg ckp perut Saya nampak mcm baby boy ..

4y ago

Saya pon sama mcm sis..

kalau scan kat klinik swasta memang tepat , scan kat klinik gov je kadang tak tepat ..

2 kali scan girl.. first waktu 16 minggu.. kali kedua 28 mggu.. mmg keluar pon girl 😅

5y ago

Awk, 16week da nmpk jantina ea

Scan bkali² boy.. wlaupun nk girl..klua pon boy🤗🤗..bntuk perut girl

4y ago

Sama bntuk perut nmpk girl tp td scan 26 minggu doc kata mcm boy

Scan kt swasta 21weeks,nmpak bird die 🤭

2y ago

Terang jelas nyata 🥰

Kalau saya pulak doc kata 75% girl 😂 . Bile keluar girl .