Obimin

Ada tak ibu2 kat sini. Nurse dah tak bg ubat obimin. Start berapa bulan/week nurse dah tak bg ubat? Saya da fikir jgk obimin penting org ckp jgn lupa mkn.

1 Balas

Kena makan sampai bersalin. Lepas bersalin pun boleh je makan lagi. Awk kena tanya dengan nurse. Kenapa tak bagi dah ubat tu.

4y ago

Okay. Nnti saya call kk tnya. Selalu setiap kali checkup dia akan tnya pasai ubat obimin cukup ka tak ada lagi ka tak. Kali tak tnya sya xckp la. Saya pulak first preggy so tk tau ubat tu kena mkn sampai bila. Ubat calcium pun doktor ada bg. Sya ingat dah habis obimin continue ubat calcium tu. Kalau mcm tu saya tnya balik la nnti. Tq respond