Snek supaya kenyang lama

Ada tak ibu2 asyik lapar? Sy 7week pregnant anak ke 2. Asyik lapar je. Setiap sejam mesti kena makan. Kalau tak perut masuk angin sampai nak muntah. Kalau lambat makan je mesti xlarat sampai rasa nk pitam. HB sy okay, dah check kt klinik. Apa ibu2 makan untuk snek bg tahan lama kenyang. Saya mkn buah tp jd loya. Sy ada sejarah GDM masa pregnant pertama.

1 Balas

harap pagi ni puan dh pergi kk mintak doktor ubat tahan muntah. jgn bgantung dgn snek utk kenyang. ada byk lg pilihan mknn yg ada karbohidrat selain nasi. kesian dkt baby tu x cukup zat. semoga dipermudahkan urusan puan ye