PERBEZAAN LMP DENGAN GESTATIONAL AGE yang ketara.

Ada tak ibu mengandung yg mempunyai pengalaman bila scan gestational age kurang drpd LMP. Kalau beza jauh 9 mgu Lmp dgn 6 mgu GA, sy agak risau sb dlm 2 mgu lebih ni selsema dan batuk, takut effect drpd kurang sehat baby x membesar byk.Lebih lg Dr kata x jumpa fetal heart beats msa scan. Sy perlu dptkn appt scan skli lagi nnt.

2 Balas

baby da lahir ke sis?lepas nmpk shadow baby tu lps brpe hari baru ley kompemkan baby tu ade?