kantung ada,fetal heart xdpt kesan

Td pergi kk buka buku merah, ikut lmp sy dah 9w4d. Masa scan,doc xdpt kesan fetal heart, hanya kantung je ada...risaunya saya..ni 1st pregnancy slps dekat 6 thn ttc. Sy ada mslh period xregular/pcos. Ada xkwn2 prnah alami mcm situasi sy. Doc srh dtg scan lg 2 mgu.. harap2 masih ada rezeki sy?

2 Balas

Hmm sama macam saya April tahun lepas . Pun 9w something , ads kantung je then tak sampai 2w tunggu dah miscarriage . Sis doa yang baik baik ye . InsyaAllah rezeki lain lain

tnggu 2 mggu lagi.. insyaallah hearbeat ad nnti