Perut berangin

Ada tak ibu ibu yang perut sentiasa berangin semasa pregnant 1st trimester?

26 Balas

Normal sis. Memang kena kerap makan dlm kuantiti yg sikit. Tak boleh biar perut kosong. Elakkan makan berangin + pedas.

4y ago

🤗♥️

Sama sis, normal tu. Semoga dipermudahkan urusan ye. Aamiin. Kerapkan makan dlm kuantiti yg sikit tapi kerap ye.

4y ago

Aamiin.. tq sis ❤️

Sama.. Saya tengah alami sekarang ni.. Pedih sangat ulu hati ni.. Perut pon angin je..

Sye mse 1 trimester mmg perut kerap berangin. Alhamdulillah lme2 dy hilang

Yea.. Sama siss.. Sgt xselesa... Perot slalu terase kembong... Berangin...

Yes. Sy first tri perut berangin je. Lama2 ok la tu.

sy mmg mcm tu sis.. mmg berangin sepnjg mase..

Normal , kadang"muntah pn muntah angin 😂

4y ago

Sy pun muntah keluar angin😅

Ada,n susah nak makan

Sdg mngalami... 🤭