8MONTH PREGNANCY !

Ada tak ibu ibu yang baru nak masuk 8 bulan tapi badan dah tak larat . Peha dua dua sakit time jalan . Pinggang pun sakit bila nak tidur susah ?? Padehal lama lagi nak bersalin . Huhu ada tips tak nak kurangkan sakit peha dgn pinggang ni ? Susah nak kerjaaaaa .

23 Balas

✋ saya pun sama. Sakit pinggang, sakit betis, peha, urat belikat xtau nak cite mcm mana. Dengan bekerja lagi. Ni anak ketiga dgn umur dah 36tahun betul2 rasa x larat. Serender dah. Pasni xnk tambah anak dah 😂😂. Dah tua2 tak larat bawak perut.

5y ago

Due bila? Saya mula2 kk kata due 1/1/20 tapi mggu lepas pegi hkl doktor scan kata dh 35mggu dah.