8MONTH PREGNANCY !

Ada tak ibu ibu yang baru nak masuk 8 bulan tapi badan dah tak larat . Peha dua dua sakit time jalan . Pinggang pun sakit bila nak tidur susah ?? Padehal lama lagi nak bersalin . Huhu ada tips tak nak kurangkan sakit peha dgn pinggang ni ? Susah nak kerjaaaaa .

23 Balas

Sama,saya pun terasa berat ja skrng . Mandi pun kdg duduk atas kerusi sbb tak larat nk berdiri. Nk tido tu puas berpusing nak cri posisi yg selesa utk tido.