Berpantang

Hi, ada tak ibu ibu katsini yang berpantang sendiri? Boleh share kan pgalaman tak? Saya bakal bersalin n decide berpantang sendiri untuk keselesaan. Dan saya akan gunakan sedikit tips dari dr imelda dan juga cara tradisional.

1 Balas

pantang sdri ni suami kena rajin menolong skurangnya 2 mggu awl lps bpantang...sbb masa tu awk blm btl kuat lg...lps tu blh ambil CL kalau ada kewangan lebih...sy semua ank pantang sdri...lebih selesa😅😅