SET BERPANTANG APA YG IBU GUNA?

Hi,boleh ibu2 share set berpantang apa yg ibu2 gunakan saat berpantang? #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

hi sis,kalau jamu saya suka jamu tun Teja dan feminine herbal wash dia tu best. jamu dia paling senang,koyak terus minum je. macam jus. sedap. saya tak tau sapa yg jual,sebab saya pun ambil link jamu tu kat dalam ni jugak. ada ibu yg kongsikan. kalau sis ada masalah keputihan,cuba lah pakai feminine herbal wash dia tu,saya pakai keputihan tak ada keluar macam air dah. selesa sangat. feminine wash tu saya dah start guna masa kandungan saya 4 bulan lagi. sampai lah berpantang ni. best. berangin je. gatal2 dan bau semua hilang 🥰. oh ya,ni link dia,.mana tau sis nak try,atau ada ibu2 yg nak cuba. https://jamutunteja.biz/shop/005081