23weeks

Ada tak dlm usia kndungan mumy2 mcm ni kerap mengeras..td google ada kmungkinan tnda2 pramatang..minta2 tak lah kan..?

2 Balas

Saya pn selalu rasa baby mengeras. Skrg dah 25 weeks & ada bgtau nurse psl tu, nurse ckp klau mengeras & tak sakit tu normal ja sbb baby tengah membesar lagi2 klau perut kecik ja & 1st pregnancy 😅 tp klau sis rasa baby mengeras & selalu rasa sakit sgt dan sakit tu lama nak hilang. . Kena pg hospital la.. 😊

Tak juga sis. Mengeras bukan tanda mau bersalin. Baby mengeras tu normal. Lagi2 kalau lepas bersama suami. Dia punya sakit mengeras tu. Aduiii. Ssh mau bilang.