Tak boleh buat kerja & berjalan lama

Ada tak dekat sini start awal tm1 dgn tm3 tak boleh buat kerja rumah ? Buat kerja sikit perut mengeras . Sakit dekat bawah perut. Jalan pun sakit 🥴 . Okay pun masa tm2 saja . Tu pun kejap2 . Asyik kena duduk/ baring jaaa

2 Balas

saya pon gitu. saya pakej skali sakit tulang hujung tulang blakang. tak boleh duduk lama tak boleh bdiri lama. skarang dh tri3 pinggang kalau duduk 10min nk bdiri jalan sakit. rasa mcm bhgian pingang jem mcm tu.nk kene stretch skit baru okay. skarang bila dh baring mengiring lebih masa skit sakit blah pinggul pula. begini laa nasib diriku yg mengandong ohh tuhan. pasrah dan redha bethol.

7mo ago

sy pon sama..tulg cenonggeng tu mcm nk tekuar..bole dok abis kuat bpe minit je..better dok or baring saja atas tilam

saya tm1 & tm2 cuti masak terus.. alahan teruk, xleh berdiri lama, mabuk.. masuk tm3 terus sakit² pon ada kekuatan nak masak.. dah cam ngidam masak² pulak.. tp lepas masak terus terbaring kepenatan n xlalu makan.. nak nangis pon ada sbb penat² pon still rasa nk masak tu melonjak².. 😭😭😭