dekat nak due

nak tanya due saya lagi 3 hari pada 1mei. tapi sekarang nie perut asyik mengeras jee. pinggang pun akan sakit bila saya baring. kalau duduk atau berdiri takde sakit pun pinggang. nak kene ke hospital juga ke cek? buntu lah. tanda tak ada lagi.

2 Balas

sya pun due 2 ari lgi...tapi blum kontraksi sakit kuat lgi...mmang prut kuat mngeras dan bby aktif dalam prut...kalau takde tanda lgi,tak pyah pergi hsptal mum kcuali ada kontraksi kuat dan pcah air ktuban

12mo ago

okay baik. berdebar rasa menunggu hari ni. tengok orang lain semua dah keluar 🫣

sama esok due date sdh tapi belum ada tanda nak bersalin huhuhu