Darah dan luka belum baik, selepas 60 hari?

Ada tak cara nak bagi darah stop. Sebab dah lebih 60 hari darah masih ada. Dan Sakit bahagian bawah. Saya dah check kt klinik swasta, Doktor cakap luka ok. Sekarang saya amal kan pati ikan haruan. Tapi rasa macam sama saja. Mohon tip dari ibu2 semua. Terima kasih

4 Balas

awak sy dah 69 hari luka sy semua dah cantum, dah check kt kk kt klinik swasta semua kata luka sy mmg dah heal cantik elok dah, tp masalhnya sy masih rasa sakit..dr kata tengok dlm masa lg sebulan 😭, klau tk baik kena refer hospital 😭, luka awak sakit jugak ke even dh kering? luka sy sakit tp tk berterusan dia dtg2 mcm karen tu

3mo ago

kena refer sbb dh 3 bulan sakit tp taktahu sbb apa huhu, ada dr kata sbb saraf n nnti hilang sendiri..tengok la nnti mcm mana 🥹

jangan makan pati ikan haruan. bahaya. saya bukan nak takutkan, tapi ni from my family experience. makcik saya consume pati ikan haruan lepas bersalin then rahim dia melekat, and kena buang rahim sebab tak boleh pakai dah. pati ikan haruan bukan solution untuk baikkan dalaman act.

4mo ago

nie btul..akk sy pun tgh alami skrng..rahim melekat..

Apa kata berhenti makan pati Ikan Haruan tu. Tengok macamana.

Saya pun sakit bahagian bawah. Nk kencing tu sakit sgt rasa

3mo ago

dh berapa hari?