Bayi tumbuh gigi

Ada tak baby mommies yg tgh tumbuh gigi demam ? Berapa lma ye . Klu anak demam , air liur byk , duk menyembur pastu korek2 mulut tu tnda nk tumbuh gigi ke?

3 Balas

Stakat ni yg sy perasan smua ciri2 yg awak tulis kat atas ni smua ad pada bby sy kcuali demam .. 2hari lepas sy prsan gigi bawah dia dah kluar skit .. usia bby sy 9bulan 13hari .. demam brpa lama xpasti ..

8mo ago

bby sy demam 2 hari mcm tu sis pastu okey dh . skrg ni dh naik sikit dh dkt gusi