Baby berkahak

Boleh suggest any susu fm tak? Sbb baby minum dutch baby brkahak teruk, dh try lactogen tapi cirit pulak🙂‍↕️ #firstmom #SeriusTanya #ingintahu

2 Balas

Kena try and error. Pilih je apa yang awak nak cuba. Anak saya minum Enfalac Gentlease. Anak cousin saya minum Anmumlac. Anak SIL minum S26. Anak aunty saya minum Enfalac. Kat sini pun dah boleh nampak penerimaan setiap baby tak sama. Beli yang paket kecil dulu untuk tengok anak serasi atau tak.

anak 1st dulu guna Friso . elok je.. tak manis