alahan

ada tak alahan isteri benci pada suami. tak boleh pandang, pegang, dengar suara pun jadi baran. mengasingkan diri,kalau suami Di ruangtamu isteri Di bilik. tak boleh nak dekat. jadi baran. sebelum ni ada terkena sihir pemisah. dah 3 kali berubat. setia kali berubat okay kejap lepas tu jadi balik. last berubat dah okay. boleh berbual, gelak2. sekarang pandang pun tak boleh. saya Cuba positifkan diri je. adakah ni normal?

1 Balas

Ada pergi berubat balik ke?

5y ago

baru pujuk ajak berubat balik tapi tak sampai. dia taknak dengar suara pun. sebelum ni ada cakap mungkin ada ganguan lagi. tapi sekeras2 dinafikan. ni sebab pembawakkan budak. tu yang saya nak tau kot2 ada yang pernah hadap macam ni.