Air berubat

Hi mommies. Minta pandangan. Saya keliru kenapa baby saya kerap nangis. Walaupun tengah menyusu. Tapi apa yg saya perasan setiap kali bancuh susu guna air berubat, dia akan nangis kalau minum susu. Kalau air biasa, dia okay je. Btw air tu mak saya minta dekat orang berubat untuk pelindung. Saya ada juga spray dekat rumah je #pleasehelp

1 Balas

air biasa je ke atau ada campur2? memang perlu bagi baby ke? kalau tak spray2 jela. sebab baby pun okay je dengan air biasa.