Venofer..

Ada siapa2 prnh kne msuk venofer.. Sbb hb low.. Blh share. Ape effcet lps tu.. Sya bru je msuk pgi. Tadi. 3jam setgh.. 400mg..Sakit.. Nyeee.. Now bdan shaking mcm nk demm..

Venofer..
5 Balas

sy kena masuk cmni, and kena cucuk punggung.. yg dri tgn x terasa Sgt, macam masuk air.. tpi yg cucuk punggung Sgt sakit .. xleh nk terus bngun and jln, rasa sakit tu Lama. till now. sy dh bersalin dh pun masih ad rasa sakit.. and sometimes dia rasa berbisa menucuk².. tpi cara nk kurangkan sakit tu.. sapu mnyak panas

brpe weeks sis ?? amalkan makan buah prune .. cri yg yusuf taiyob .sy makan tu hb naik tinggi .. n sllu la mkn bayam ye..jambu batu juga membantu .. 😊

Bape week sis skrg. Allah..sy xpnh lg kne cmtu. Even hb low.. Keep strong yea sis.

5y ago

Gws n Smoga dipermudahkan smue nye sis..

ALLAHU semoga dipermudahkan segala urusan..Aamiin Ya ALLAH

getwellsoon..smoga dpermudhkan