Siapa pernah kena kencing Kotor pada usia kandungan 7 minggu ?

Sy rasa Sy kena kencing Kotor. Rasa nyilu Dan pedih bila nak kencing . Bahaya ke ? Kandungan baru 7 minggu .

4 Balas

saya pernah kena sis, kencing kotor hingga saya keguguran. perut sakit memulas dan rasa mcm nk demam. mungkin saya dh tahap teruk masa tu. maaf saya bukan nk takutkan cuma saya dh pernah alami. mungkin bukan rezeki saya juga. banyakkan minum air kosong dan refer doktor jika berlarutan.

Minum air barli.. boleh google kebaikan air barli tuk ibu mengandung dan kalau boleh minum tanpa gulaa.. minum suam2 panas besttt..

Cuba minum air kelapa., banyakkan minum air juga

bykkn mnum air kosong..