Ada mama yang caeserean?

Ada siapa mama yang caeserean ( c section) pada first birth? Saya perlu advise & encouragement sikit sebab takut 😅

8 Balas

sy emergency C-section..takde ape la mula²..jgn takot..takkan rasa apa..ikot je apa doktor suruh buat..sy pon suami outstation.. sorang2 pegi hospital, cek² air ketuban kurang, terus tak cakap byk, czer terus..call suami je minta izin dan maaf dgn semua orang.. 😂..tapi serius InsyaAllah takde pape rasa sakit la.. injection tu biasa² je.. don't think sakit ke ape..yg penting baby selamat keluar..sbb injection bius semua ada..jgn takut dan risah k.. enjoy je, mcm dunia ini aku yang punya.. 😂.. InsyaAllah rasa sakit tu tak rasa sangat.. positive selalu..jgn pk sakit².. semoga Allah permudahkan urusan awak k.. aamiin..😊

Saya Dua2 Anak caesar.Pas bersalin baru rasa.Bersalin normal biasa je.Kita sampai tua rasa.

Saya first czer… second nak try normal harap rezeki second la

mesti sakit kan masa doktor suruh turun katil berjalan? 😔

Salam nak tanya, keputihan during pregnancy normal ke?

3y ago

Normal.Kegatalan kan.Keputihan kan,Doktor bg ubat makan elak kuman

Saya,emergency czer...

3y ago

Baby songsang ke.Nak beranak normal.Tiada pilihan kan.Da tunggu baby sampai nak bersalin pusing pun tak pusing2.Doktor tk kasi urut

sy 🤭

sy