Nadi Laju

Ada sesiapa yg mngalami nadi laju semasa pregnant? Sye mngalami nadi laju first check up smpai skrg😔 Sbb apa Ye?

14 Balas

Saya pun sama nadi laju,8/9/2021 sya masuk hospital sbb nadi laju masuk air pun nadi mash laju,ambk darah smpai 2 kali tapi kptsan dara semua oky tiada mslh,bacaan nadi msh 100 keatas.risau juga knpa nadi laju anak pertama oky ja tiada mcm nie,ada org ckp itu normal mgkin pembawaan baby.

1y ago

Apa perkembangan sis skrg?