nadi laju time check up

ada tak kat sini yang nadi dia asyik laju time check up. kenapa ye ?sbb time check up nadi slalu laju nk kata nerves tak juga ..hb bp semua ok hm nadi je slalu masalah 🥺#firstbaby #pleasehelp #firstmom

3 Balas

sy pon sama. tiap kali checkup nadi mesti 110++ sampai kena repeat thyroid test n ecg bagai. sblm ni dah pernah buat thyroid test tu tapi normal xde ppe pun 🤦🏻‍♀️

2y ago

tula sbb tu slalu lama kat klinik . bukan ke time ngandung dianggap normal kalau nadi laju kita kn cepat mengah

Masa pregnant nadi ada sedikit laju.

Penat kot.