Pusing badan baby

Ada sesiapa yang pernah buat CVE or pusingkan baby ?

2 Balas

Saya baru buat ecv 37weeks kelmarin, Alhamdulillah berjaya. Doc kata 50-50. Kita ikhtiar mana yg boleh aje. Time tu dh redha kalau tak berjaya pun. Tp syukurlah baby dapat pusing.

2y ago

Aah doc bagi discaj and tunggu je tanda2 kat rumah. Skrg ni kerap false contraction jelah😅 dah nak masuk 38weeks ni mmg kena standby. Goodluck awak buat ecv nanti ye. Mmg agak sakit sikit, tapi banyakkan baca doa nabi yunus, in shaa Allah ada kelapangan. Semoga dpt bersalin normal🥰

penah🙋🏻‍♀️doc buat ecv ..doc lakukan sblm sy bersalin czer pd 34 minggu

2y ago

mcm sy awl sbb sy alami pp type 3.. trpkse bersalin awl sbb risiko tggi pd sy dan baby nk2 ms tu esk tu nk ry doc pakar tkut sy bleeding ms dia takde cuti panjang ry..jd doc suruh sy bersalin awl.. .mcm ecv tu alhamdulillah berjaya..ecv sbb bby melintang..jd lepas dh buat ecv doc trus buat prosuder operation .. alhamdulillah smua ok..n alhamdulillah anak skrng dh umur 3 tahun dah..