Pusing badan baby

Ada sesiapa yang pernah buat CVE or pusingkan baby ?

2 Balas

Saya baru buat ecv 37weeks kelmarin, Alhamdulillah berjaya. Doc kata 50-50. Kita ikhtiar mana yg boleh aje. Time tu dh redha kalau tak berjaya pun. Tp syukurlah baby dapat pusing.

2y ago

Aah doc bagi discaj and tunggu je tanda2 kat rumah. Skrg ni kerap false contraction jelah😅 dah nak masuk 38weeks ni mmg kena standby. Goodluck awak buat ecv nanti ye. Mmg agak sakit sikit, tapi banyakkan baca doa nabi yunus, in shaa Allah ada kelapangan. Semoga dpt bersalin normal🥰