Covid semasa mengandung

Sape2 kat sini ada tak pengalaman kena covid semasa mengandung? Umur kandungan 33 minggu ke atas? Apa perlu buat ye? Kena direct pegi hospital ke?#firstmom

2 Balas

nie bdasarkn pngalamn kwn sye yg pregnant+covid, 1) update status my sejahtera, jwb soalan kt situ 2) sdiakn ubat2an yg perlu, thermometer, oxymeter 3) klu mkin teruk, bru peg hospital (kwn sye kne tahan wad)

2y ago

owh ok.. smoga awak baik2 je.. jgn rsau.. insyaaAllah xde yg srius..

Sy minggu 22 dah kena.. Sy report kt my sejahtera. Lpstu sy amal minum lemon.. Tak tahn sgt sy telan penadol sebiji. 3 hari dah ok.