Baby kena Influenza B

Hai. Ada sesiapa ada pengalaman baby bawah setahun kena Influenza B? Boleh share pengalaman ragam baby n penjagaan Baby. Terima kasih. #bantujawab #SeriusTanya

1 Balas

Hi..bby sy penah kne influenza B mse umo 4bulan..xde yg spesifik mommy cuma kne monitor suhu bdn dia,kadar pernafasan bby,ckup penyusuan ( kalau da bole mkn,teruskn)..beri ubat demam .. bby punye meragam mmg x bole bincang..cranky++

3w ago

Hampir seminggu jgk..temp die mmg spike je..pakaikn die sleeveless,bukak kipas n sentiase basah² kan badan die terutama pelipat² badan..mmg mse tu anak nak berkepit je..mata die pejam pon tp die merengek je..