Mengidam Kepala Kambing

Ada sesiapa x prgnt mommies prnh mengidam mknn yg rare atau exstrim...Mcm sy skrg nak mkn sup kepala kambing...walhal x prnh lg mkn bhgn kepala tu adehhh.....mn mau cari....😫😫😫

2 Balas

Ayah sy pernah masak kari kambing, ada kepala sekali. Ngerinya laa bila tengok mata dia tuu, terus tak lalu nak makan 😅 ada je jual kepala kambing rasanya 😅

2y ago

Huhuhu takpe la, semoga sis dapat makan ye

saya pernah terbau wangian toilet masa membuang, terasa manis kat tekak sampai nak minum🙄🙄🙄

2y ago

ye ke...Sy skrg masuk toilet kalau terhidu bau wangi mmg muntah.