Allergic

Hii..mommies, Saya prgnent 8w.. td lunch mkn lauk daging kambing.. lps 2jam naik rehat trus naik gtal..merah2 kat muke..ade yg ellergic mcm saya tak.. preggy blh x mkn kambing? sblm prggy saya mmg mkn kambing tp x pnh ade elergic mcmni..?

Allergic
1 Balas

Kambing tkt pnas je tpi klu dh biasa xpe boleh mkn je..Sye stiap hri nk mkn kmbing msa preggy tu..Tpi mkn dgn ala kadar

5y ago

mgkin saya elergic kmbing ms prggy gaknye.. saya mkn x byk pn skdr jamah je td tu..mkn jerkk pkse..sbb tekak rse xslera nk mkn.. tp lapar..tu yg plse je mkn..wlaupn ckit