Sakit kepala time prgnnt

Sy nak tnya pd ibu2 yg prnh alahn prgnnt ..normal ke klau skit kepala berdenyut2 x de henti ..dh sminggu lbih x de tahan lngsung,mkn ubat thn skit pun steel skit skrg 13weeks bru#ingintahu

2 Balas

sy pun mcm tu sis. pg tu kalu bangun tidur kdg2 mmg pening sampai rasa loya nk muntah. sy ingat sbb sy ada block kt hidung. bila check tekanan darah n heart rate normal je rupanya sy ada gdm. so mungkin time tu sy tgh hypo. kalu sis risau, pegi je jumpa doc.. sbb kdg2 kita ok je rasa normal rupanya ada sbb lain..

6mo ago

loya n pning tu sy dh ok ..cuma berdenyut2 kpla GDM x de migrain ade 😅bukn bngun pg jer rsa 24 jam rasa

mcm sy trimester kedua mmg sakit kepala menyerang kdg telan ubt pn xjalan. skrg 15w alhamdulillah sakit kpla berkurang. klau ank sulung dlu mmg hari² hadap sakit kpala. yg kedua ni rsa better xkuat sgt menyerang.

6mo ago

aah sis klau sy pn mcmtu la..dont worry. hadap dgn tenang🤭