Anak pertama

Ada sesiapa tak yang due date nya 8/12/22. ,, Apa perasaan mommy skrg??.. bila due nak dekat ni nervous nyaa,,rasa takut pon ada,,kadang blur2 mcm mana tanda nak bersalin#firstbaby #firstmom

34 Balas

sama la sy ank prtama jugak.. due hujung bulan depan...tk la rs mcm mna nti tanda2 nk brsalin tu....skrg ni bby sllu ja dok mngeras ja...takut jgk bila dh hujung2 ni...mcm2 pikir...barang sy pun x packing lg

1y ago

kemas je sikit sikit sis. baby nanti tak bg hint, tawu tawu terus je kena g hosp. haha, Sy malam sebelum tu keluar makan tak de rasa ape ape lgsung. malam tido setiap sejam rasa sakit mcm memulas. pg pegi hosp utk check. tetiba terus kena warded. nasib beg dah standby dlm kereta. hee