Anak pertama

Ada sesiapa tak yang due date nya 8/12/22. ,, Apa perasaan mommy skrg??.. bila due nak dekat ni nervous nyaa,,rasa takut pon ada,,kadang blur2 mcm mana tanda nak bersalin#firstbaby #firstmom

34 Balas

saya due 5/12. walaupon ank ke 2 tetap rasa nervous. takut... skrg pon rasa xlarat nak bawak badan. rasa penat je. nak jaga anak sulung 2 thn lebih lg. perut plk kerap mengeras😔

Sya due date 1/12.. Anak sulung sya lahir 1 hari sebelum 38weeks..ni baby skrg dah lepas 38weeks..don't know what to expect this time. Belum ada tanda lagiii.. Nerves! 😆

syukur alhamdullilah mana ibu yg da bersalin awal... semoga ibu2 yg menunggu tanda2 nk bersalin ni di permudahkan urusan dan berjalan lancar semua nyaa aminn♥️♥️

due kita sama la.. first baby jgk. perasaan mestilah tak sabar nk jmpa kn, tapi dlm masa yg sama berdebar je rasa hehehe.. InsyaAllah semoga kita dipermudahkan 🤲🏻

due sama dngn sy 8/12.. sy baru contraction main2 bru je blk dri hostpl jln bru buka 1cm... nk thu tanda keluar air ketuban atau darah.. atau baby mengeras 1minit skli

saya due 10/12 😊 walaupun nk masuk ank ke tiga ttp rasa takut..sakit contraction pon lupa dah mcmna😅 semoga dipermudahkan segala urusan IBU2 semua,aamiin²

sy due 6/12/22..rasa nervous jugak..mcm nk beranak first..ank sulung dah 4 tahun..lupa mcm mana sakit contraction tu..

1y ago

Sama due laa.. Skrg masa malam mmg x selesa nak tidur

due 14/12. next week nk kena perform ecv sbb baby masih dlm posisi breech. doakan ecv berjaya sbb kalo blh ceasar ni last option nk perform. 🤭

Saya due 9/12, skrg dh 37w3days rasa macam nak beranak skrg🤣 semoga dipermudahkan urusan kita semua, mohler kita lakukan tips pembukaan 🤣

nervous juga nk dkt2 due..prut pun sllu dah mgeras2..cuma tnda2 lain blm ada lg wlpn nie second baby..tp pglman tak sma mcm first baby..