Anak pertama

Ada sesiapa tak yang due date nya 8/12/22. ,, Apa perasaan mommy skrg??.. bila due nak dekat ni nervous nyaa,,rasa takut pon ada,,kadang blur2 mcm mana tanda nak bersalin#firstbaby #firstmom

34 Balas

saya due date 30/12 , x rasa gementar lagi , cuma blur mcm mna tanda nk bersalin jgak 😅 rasa mcm nk ja beranak skrg , sbb baby tendang kuat gila sampai senget perut2 😂 klau kak ada turun darah atau air ka pa , tu tanda nk bersalin la tu , truih p hospital .

1y ago

Sy due 29/12.. Berdebar juga ni hati .. Sbb berat badan semakin naik .. Lg2 dlm pantau berat badan sdh ni .. Tendangan pun smakin kuat.dan contraction palsu slalu ada ..