Petua senang bersalin

Ada sesiapa tak pernah cuba senang bersalin cara petua ini x? “Mandi bersih2 cuci rambut,klu rambut panjang..sebelum kering kan rambut hisap air rambut 3 kali lepas tu selawat..insyaallah senang bersalin”...

5 Balas

tips paling kna ambik thu- teknik meneran & penafasan. the rest tawakal pd Allah. xda bersalin yg x sakit n mudah. setiap proses berbeza , pengalaman x sama, sbb yg memudahkan tu Allah😉

3y ago

Betul. Hehehe. Sy ssh nk pcya tips2 mcm karut ni 😅😂

maaf puan sy tidak pnh ada pnglmn tuk bersalin normal dan mengamalkan nya...nak2 sy bersalin czer pd 34 minggu sbb pp type 3😅✌emm...puan dh pnh try???

Wow first tine dgr tips ni. Mcm pelik je. Hihi baik amalkn teknik bersalin yg tahan nafas surah alfatihah tu. rmi kata berkesan.

Sy ad pkai tips tu.. Minum air hjung rambut mse dh dkat2 due..tp tips2 laim mcm squad jln itik smua sy buat jugak..

Sy pernah 3 kali senang bersalin