Demam Kuning

Hi, ada sesiapa tahu petua untuk hilangkan demam kuning dengan cepat? Terima kasih

4 Balas

Selain jaga makan dan kerap menyusukan saya sewa lampu ni pasang kat rumah. Alhamdulillah kuning baby cepat turun dan saya tak perlu nak ulang-alik ke KK atau baby stay Kat hospital. Lagi pulak sejak ada Covid19 ni kita dah tak boleh nak stay Kat hospital teman baby lagi. Tak sanggup nak tinggalkan baby kat hospital sorang-sorang 😣😔

Min tak ada petua yang menjadi pernah min cuba. Tapi terus ke hospital dan letakkan baby bawah lampu biru yang ada dua power. InsyaAllah satu malam dah boleh baik😊

Nenen.. Bagi baby susu sekerap yg mungkin agar dia cepat berak. Petua2 pelik tu mengarut

bgi bby minum susu badan dgn kerap. sebb susu badan adalah terbaik..